13 új megfigyelést rendelt el a hatóság


2020-09-03 19:21:44  | cikk: HuHa  | 


13 új megfigyelést rendelt el a hatóság főképe
Legutóbbi járványügyi híradásunk óta újabb koronavírus fertőzéssel kapcsolatos határozatokat hozott és szüntetett meg a hatóság.
A szeptember 3-án délután kapott adatok szerint, az elmúlt 24 órában 13 pápait helyeztek járványügyi megfigyelés alá, 2 személy esetében pedig elkülönítést rendeltek el. 1 fő járványügyi elkülönítését két negatív laboratóriumi eredmény alapján feloldották és lejárt 9 pápai járványügyi megfigyelése.

Mindezeket összegezve elmondható, hogy szeptember 2-ról szeptember 3-ára nem változott az megerősített, pozitív esetek száma, vagyis nincs új igazolt fertőzött a városban, 35 járványügyi megfigyelés van hatályban, 13 fő áll elkülönítés alatt és a tegnapival megegyezően 23 pápai zárlata van érvényben. Összesen 71-en vannak jelenleg karanténban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!