Megdőlt a tavalyi csúcs


2020-09-01 15:08:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megdőlt a tavalyi csúcs főképe
A Cardiomax SE idén is megrendezte közösségi ultrafutó kihívását, melyet a hölgyeknél Boros Anikó, a férfiaknál Hajtó György nyert meg.

A pápai egyesület ötödik alkalommal várta a pápai Várkertben a futókat, ahol a szabályok rendkívül egyszerűek voltak: a hölgyeknél és a férfiaknál az az induló nyert, aki hat óra alatt a legnagyobb távolságot tudta teljesíteni. 24-en küzdöttek meg a hőséggel és a távval, a férfiaknál pedig több mint hét kilométerrel sikerült megdönteni a tavalyi rekordot.

- A férfiaknál a tavalyi győztes, Cseke Norbert idén sajnos nem tudott részt venni a kihívásban, így biztos volt, hogy ebben a kategóriában új bajnokot hirdetünk, a kérdés az volt, hogy a tavaly felállított rekordokat sikerül-e megdönteni - tudtuk meg Szabó György Vilmos főszervezőtől. - Végül ez a férfiaknál sikerült, Hajtó György, soproni maratoni futó, ironman hat óra alatt 68 kilométer feletti távot teljesített, ami egészen kiugró eredmény. A hölgyeknél Boros Anikó lett a legjobb, aki 30 lefutott kilométerrel érdemelte ki a győztesnek járó serleget. Úgy gondolom, a maratoni versenyünkhöz hasonlóan ez az underground ultra is nagyon jól sikerült, az egyesület legközelebb a decemberi jótékonysági Mikulás futásra várja a mozogni vágyókat - vázolta a további terveket az egyesület elnöke.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!