Emléktáblát helyeztek el a Barátság-fához


2010-06-20 12:43:18  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Emléktáblát helyeztek el a Barátság-fához főképe
Emléktáblát helyeztek el tegnap a Szegfű Klub tagjai a Barátság-fához a Malom-tónál. A Klub elnöksége nevében Tálas László beszélt, aki elmondta, a 2001-ben alakult Szegfű Klub már a kezdetektől fogva azon fáradozik, hogy az emberek együttműködjenek és barátságok épüljenek. Ennek jegyében többször szerveztek olyan rendezvényeket, mint például a tekebajnokságot, kispályás labdarúgást, Mikulás-napot, nőnapot, hogy elérjék a célt: minél közelebb kerüljenek az emberek egymáshoz és minél szélesebb kör tudjon részt venni ezeken a rendezvényeken. A fát még 2006-ban ültették el a Malom-tónál.

Már délelőtt horgászversennyel kezdődött a klubtagok aktív részvételével a Szegfű Klub nyári szünet előtti utolsó rendezvénye. Délután az eredményhirdetés követően a klub elnöke, Kövér József röviden összefoglalta az elmúlt 10 hónap rendezvényeit. Mint mondta, a 2009 ősztől megrendezésre kerülő programok száma rendkívül sok volt, azt is lehet mondani, hogy csúcsot döntöttek vele a klub életében. A 27 fővel alakult klub ma 103 fővel büszkélkedhet. A rendezvényen részt vett Gőgös Zoltán képviselő is, aki elmondta, ma is gyűjtik az adományokat az árvízkárosultak részére. A képviselőtestület utolsó ülésén az MSZP képviselői fejenként 10 ezer forintot ajánlottak fel az árvízkárosultak segítésére, melyet egy bankszámlán gyűjtenek továbbra is. A délután folyamán a Szeptim Zenei Kulturális Egyesületnek köszönhetően ismert operett dallamok is felhangzottak, melyek tovább emelték az amúgy is jó hangulatot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!