Tíz éve hunyt el Balogh József


2020-08-29 10:22:34  | cikk: Hernádi Tamás  | 


Tíz éve hunyt el Balogh József főképe
2010. augusztus 29. Rémisztő, tragikus nap a Pápai Kosárlabda Club történelmében. Balogh József, a klub korábbi elnöke ezen a napon távozott közülünk.

Jóska bácsi - ahogy mindenki szólította - felejthetetlen űrt hagyott maga után. Mindig volt egy nyugodt, igaz szava mindenkihez. Az ő vezetése alatt azt érezte az ember, hogy minden könnyebb. Pedig nem volt az, csupán személyisége - mely biztonságot sugárzott - könnyebbé tette a klub ködös hétköznapjait. Az 1996-os alapítástól mindig a klubért dolgozott, előbb, mint elnökségi tag, majd a későbbiekben a klub elnöki tisztjét is betöltötte. A soproni egyetemi évei alatt lett a kosárlabda az elválaszthatatlan “társa”. A sportág iránt táplált fanatizmusát az is mutatta, hogy minden statisztikai mutatószámról külön táblázatot készített, minden játékosra külön lebontva. Ha belépett az öltözőbe, hirtelen csend lett, hiszen mindenki tudta, hogy amit mondani fog, annak komoly jelentősége van.

Tíz év hosszú idő, mégis az a tapasztalat, amit átadtál, a mai napig rengeteg probléma megoldásában segítséget nyújt. A Pápai Kosárlabda Club legemblematikusabb alakja volt. A magyar kosárlabda sport szegényebb mióta nem vagy velünk.

Elmúlt tíz év. Tíz nehéz év. Tíz év Nélküled!

Jóska bácsi, szívünkben örökké élsz!

Nagyon hiányzol!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!