Szeptember közepén havi magazin formájában újraindul a Pápa és Vidéke


2020-08-26 16:58:22  | cikk: Babos Petra  | 


Szeptember közepén havi magazin formájában újraindul a Pápa és Vidéke  főképe
Áprilisban függesztették fel a Pápa és Vidéke hetilap kiadását a veszélyhelyzetre való tekintettel, azonban szeptember 17-től ismét olvashatják a pápaiak a megújult lapot. Erről Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt.
-A veszélyhelyzetre való tekintettel igyekeztünk a költségeinket úgy tervezni, hogy ahol lehetett takarékoskodjunk, ezért felfüggesztettük a lap kiadását. Időközben átgondoltuk, hogy érdemes-e fenntartani a hetilapot, vagy változtassunk-e ezen. Az a döntés született, hogy a Pápa és Vidéke havi magazin formájában fog újraindulni. Az első tervezett lapszám szeptember 17-én jelenik meg. lesz. Az újságnál a legnagyobb változást a formátum jelenti majd, hiszen az A3-ról átváltunk az A4-es formátumra. Jelenleg várjuk a nyomdák ajánlatát, s ettől tesszük függővé az oldalszámot is, tehát, hogy 20 vagy 24 oldalas lesz a kiadvány. A magazin közérthető, olvasmányos lesz. Minden alkalommal három téma köré csoportosítjuk az újságot. Feldolgozzuk a képviselő-testületi ülés témáit, illetve a városban folyó jelentősebb beruházásokat, a harmadik téma pedig mindig az lesz, aminek a legnagyobb az aktualitása, az első lapszámban például a koronavírus.
Jelenleg az arculattervezés zajlik

Mivel ez nem hetilap, ezért nem a napi aktualitásra törekszünk, hanem arra, hogy egy-egy témát minél jobban körbejárjunk, s minél több oldalról bemutassunk - tudtuk meg Boros Katalintól, aki elárulta, 14.000 példányszámban tervezik a megjelenést, elsősorban Pápán. Ha elindul az újság, s lesz érdeklődés a pápai járásban, akkor emeljük a példányszámot, s a környékbeli településeken is elérhetővé válik. A közéleti magazin ingyenes lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!