Teke: 50 csapat, 200 versenyző az emlékversenyen


2020-08-26 12:31:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke: 50 csapat, 200 versenyző az emlékversenyen főképe
A Pápai Vasas SE negyedik alkalommal rendezte meg a Váradi Zoltán emlékversenyt, melyen a napokkal korábban elhunyt Makkai Miklós világbajnokról is megemlékeztek.

50 csapat 200 versenyzője a négy nap során nemcsak egymással, hanem az izzasztó, 30 fok körüli terem hőmérséklettel is megküzdött. A szervezők a hölgyeknél és a férfiaknál is külön díjazták az igazolt és nem igazolt indulókat, az egyéni- és csapateredményeket.

- A négy nap alatt a 200 versenyző mintegy 26.000 golyót gurított el - mesélte Szabados József, szervező. - Kiváló, családias hangulatban, jó eredmények születtek, egyéniben a végső győztes Cserpnyák Martin lett 609 fával, csapatban az emlékverseny első helyezettje és a vándorkupa birtoklója egy éven át az Ajka Kristály csapata lett, akik összesen 2264 fát ütöttek. Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy megtisztelték Zoli emlékét azzal, hogy részt vettek a tornánkon. 2021 augusztusában várunk mindenkit vissza nagy szeretettel a következő emlékversenyre, melyet már reményeink szerint Pápán egy teljesen új, korszerű tekepályán rendezhetünk meg.

Eredmények:

Nem igazolt kategóriában:
1. Sziklásiné Szandra 541 fa
1. Szigeti Szabolcs 587 fa

Igazolt kategóriában:
1. Nemes Irén Natasa 568 fa
1.Cserpnyák Martin 609 fa

Nem igazolt csapatoknál: 1. Marxim Székesfehérvár 2130 fa

Igazolt csapatoknál: 1. Ajka Kristály 2264 fa

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!