Nyárzáró strandkézilabda torna


2020-08-26 11:51:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyárzáró strandkézilabda torna főképe
Első alkalommal rendeztek strandkézilabda kupát, melyet a Polo Club I. csapata nyert meg.

A koronavírus-járvány miatt a Várkertfürdőben csak három csapat vett részt a hagyományteremtő szándékkal életre hívott mini tornán, ahol a tavaly már Bükön bemutatkozott Polo Club Pápa egy fiatalabb és egy rutinosabb csapata mellett az egykori Motax női együttesének tagjaiból álló Nincsnevünk alakulata is pályára lépett. A dupla körmérkőzéses tornán látványos gólokat, szoros meccseket láthattunk, ahol a Polo Club I. - Nincsnevünk - Polo Club II. sorrend alakult ki.

- Kiváló időben, nagyon jó meccseket láthattunk, természetesen még az út elején járunk a sportág elsajátításában, de látható a fejlődés a lányokon, igyekszünk minden edzési és versenyzási lehetőséget kihasználni - mondta az eredményhirdetés után Szakács Dániel, a Kilián DSE edzője, a nyári strandkézilabda tábor vezetője. - Erre a kupára a serdülőket hoztam el, akik jól helytálltak, igaz kicsit izgultak, de jó pár látványos gólt szereztek, volt néhány forgás is már, de ezt még nagyon sokat kell gyakorolnunk. Összességében reális eredmények születtek, gratulálok mindenkinek, folytatjuk jövő nyáron, amikor a tervek szerint több tornán is részt szeretnénk venni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!