Füredi Dániel ifjúsági magyar bajnok


2020-08-24 18:50:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Füredi Dániel ifjúsági magyar bajnok főképe
A Pápai Atlétikai Club kalapácsvetője, Füredi Dániel új egyéni csúccsal ifjúsági magyar bajnoki címet szerzett Debrecenben.

Magyarország ifjúsági atlétikai bajnokságának már az első versenyszáma, a férfi kalapácsvetés magasra tette a mércét. Füredi Dániel, a Pápai AC atlétája nem csak áttörte a 74 méteres határt 74.15 méteres új egyéni csúcsával, de egyúttal megerősített helyét a korosztály világranglistájának negyedik helyén. A PAC sportolója mögött második a VEDAC-os Csekő Miklós (71.43) lett, a bronzérmet a Szombathelyi Dobó SE kalapácsvetője, Viszkeleti Vencel szerezte meg 69.85 méteres egyéni csúcsával - írja a Magyar Atlétikai Szövetség hivatalos weboldala.

- Nagyon örülök, hogy a rosszabb forma ellenére is ilyen magabiztos győzelmet aratott - mondta tanítványa teljesítményéről Varga Patrik, a klub edzője. - Odatette magát, melynek köszönhetően negyedik a világranglistán, éseredménye új pápai ifjúsági klubcsúcs. Bízom benne, hogy a folytatás is hasonló sikereket tartogat, augusztus 29-30-án Budapesten rendezik a 4. Atlétikai Ifjúsági és Junior Magyar Liga Döntőt, ahova a jó szereplés reményében utazunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!