A Pápai Fidesz Csoport és a Fidelitas Pápai Csoportja is csatlakozik a Máltai Szeretetszolgálat tanszergyűjtési akciójához


2020-08-24 12:28:08  | cikk: Babos Petra  | 


A Pápai Fidesz Csoport és a Fidelitas Pápai Csoportja is csatlakozik a Máltai Szeretetszolgálat tanszergyűjtési akciójához főképe
Csoda Táska címmel hirdetett országos iskolatáska- és tanszergyűjtési akciót a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a CsodaCsoport Alapítvány. A tanszergyűjtési akcióhoz csatlakozik a Pápai Fidesz Csoport és a Fidelitas Pápai Csoportja is. Augusztus 31-ig várják a felajánlásokat az Ajana Kisállateledel Üzletben, a Fő u. 20. szám alatt és a Máltai Ifjúsági Centrumban, az Eötvös utca 21. szám alatt (Zsinagóga mellett) és a Fidesz irodában.
Ennek kapcsán dr. Áldozó Tamás a Fidesz helyi elnöke elmondta, azt szeretnék, ha sok rászoruló családnak tudnának segíteni a tanév kezdésekor.
-Elsősorban új vagy használt, de jó állapotú iskolatáskát és tolltartót, új, bontatlan csomagolású füzetet, írószert, radírt, színes ceruzát, filctollat, zsírkrétát, vízfestéket, ecsetet, vonalzót és körzőt várnak. Kérjük, hogy élelmiszert, törött és szakadt, használhatatlan iskolaszert ne tegyenek a csomagba - tudtuk meg az elnöktől.
Pozsgai Réka, a Fidelitas helyi elnöke hozzátette, remélik, hogy sok támogatójuk és szimpatizánsuk csatlakozik a felhíváshoz, de természetesen bárkitől örömmel fogadják a felajánlásokat, s így még szebbé tudják tenni a hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését.
A felajánlásokat a Fidesz irodában is várják minden hétköznap 10 és 12 óra, valamint 17 és 18 óra között.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!