Járványhelyzet: Jelentősen csökkent a megerősített pozitív esetek száma


2020-08-23 21:15:09  | cikk: HuHa  | 


Járványhelyzet: Jelentősen csökkent a megerősített pozitív esetek száma főképe
A hétvégén jelentősen csökkent a koronavírussal valamilyen formában érintettek száma. Mind a karanténban lévő pápaiak, mind a zárlat alá helyezettek esetében igaz ez.

Augusztus 21-én, pénteken arról adtunk hírt, hogy 103 pápai lakos esetében van érvényben a karantén valamely formája, ez a szám szombatra 98-ra csökkent, a ma, augusztus 23. esti adatok szerint pedig már csak 78 karantén van érvényben.

Örvendetesen alakult az elmúlt napokban a zárlat alatt lévők száma, vagyis a megerősített, pozitív eseteké: augusztus 21-én 37 személy esetében volt érvényben járványügyi zárlat, augusztus 22-én, szombaton ez 31-re csökkent, ma, vasárnap este pedig azt a tájékoztatást kaptuk dr. Áldozó Tamás polgármestertől, hogy 30 pápai esetében van érvényben a hatóság által elrendelt zárlat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!