Már zajlik a 24 órás futás


2020-08-22 12:28:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Már zajlik a 24 órás futás főképe
Délelőtt 10 órakor dördült el a képzeletbeli startpisztoly és kezdetét vette a Külső-Várkerti futókörön a 24 órás futás.

Lukács Lili és az ötletgazda, Szőke Zsolt kezdte meg a vasárnap 10 óráig tartó sporteseményt, melyet a Pápai Futók Csoportja szervezett meg. A két 12 fős csapat tagjai nem kevesebbet vállaltak, minthogy dacolva a hőséggel vagy épp az esővel, az éjszakával és a hajnallal, óránkénti váltásban egy napon keresztül két sportoló folyamatosan rója a köröket. Ez a hétvége ugyanakkor többről szól, mint egy 24 órás futás: vasárnap gyermekfutamokat, családi pikniket is tartanak, hogy a csoport tagjai még jobban összekovácsolódjanak.

A II. Pápai Futós Piknik és családi nap résztvevői minden érdeklődőt, szurkolni vágyót várnak ma és holnap a Külső-Várkerti futópályán.

A 24 órás futás résztvevői: Szőke Zsolt, Györkös Virág, Cseke Norbert, Hegedűs Tamás, Szocsevka Gábor, Áldozó Tamás, Hegyi Barbara, Borsos Anikó, Gulyás Anna, Faller Ákos, Wölfinger Imre, Mózes Attila, Lukács Lili, Pongrácz Barbara, Taliszter Nóra, Madarasiné Prágai Krisztina, Tóth Lívia, Gráczia Balázs, Hegyiné Hári Nikolett, Ertli Krisztina, Balatoni Mónika, Bálint Eszter, Talabér Adrienn, Szabó Zsolt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!