Megyei derbit vív a Perutz


2020-08-21 11:52:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Megyei derbit vív a Perutz főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 5. fordulójában szomszédvári rangadót játszik a Perutz FC, mely a veretlen Veszprémhez látogat.

Vasárnap 17:30-tól a negyedik fogadja az ötödik helyezettet. A két csapatot mindössze egy pont választja el egymástól, Pető Tamás, a veszprémiek szakvezetője azt mondta a találkozó kapcsán, szeretnék folytatni jó sorozatukat. 

- Bár azt is tudjuk, a jó erőkből álló Perutz ellen kőkemény ütközetre számíthatunk - nyilatkozta a VLS vezetőedzője a veol.hu-nak. - A pápaiak támadósora az NB III-as mezőnyben is kiemelkedő, ezért az lesz a feladatunk, hogy őket kiiktassuk a játékból. Rájuk különösen figyelnünk kell, hogy érvényesíteni tudjuk akaratunkat - hangsúlyozta a vezetőedző.

Pető Tamás kiemelte, szerencsére a veszprémi támadók is jó formában vannak. Ráadásul mindig akad valaki, aki képes a többieket húzni, motiválni. A társaság egyre egységesebb, és igazi csapat formálódik.

A pápaiak a legutóbbi fordulóban hazai pályán egy szinte tökéletes első-és egy felejthető második félidő után idén először hazai közönség előtt is győzelmet ünnepelhettek, a Nagyatádot 5-2-re győzték le. Lengyel Ferenc elmondta, a videófelvételek alapján átbeszélték és kielemezték a vasárnapi bajnokit és egyértelmű, hogy ilyen szintű hibák a Veszprém ellen nem férnek majd bele.

- Ahogy gondolom a Veszprém, úgy mi is rangadóra készülünk - mondta a pápai tréner. - Mindkét csapat remekül kezdte a bajnokságot, így két jó formában futballozó együttes találkozik. Minimum a döntetlenért megyünk, jó hír, hogy Hanzl Máté visszatérésével a támadójátékunkban még nagyobb variációs lehetőség kínálkozik. Hasonlóan nehéz meccsre számítok mint a III.kerület ellen, felkészültünk a Veszprémből, tudjuk mit játszanak, ők is látták a Nagyatád elleni meccsünket, az a kérdés, hogy amit gyakoroltunk a héten, meg tudjuk-e valósítani, ha igen, lehet keresnivalónk.

Lengyel Ferenc hozzátette, tisztában van vele, hogy a találkozó presztízsmeccs, ugyanakkor bízik benne, hogy emiatt nem remegnek majd meg a fiatalok lábai, ebben számít a rutinos játékosaira, akik a pályán kellő nyugalmat és higgadtságot tudnak sugározni a többiek felé.

A mérkőzést augusztus 23-án, vasárnap 17.30 órakor rendezik a veszprémi városi stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!