Diszkriminálják a pápai kézilabda-szurkolókat


2020-08-18 09:14:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: szallas.hu  | 


Diszkriminálják a pápai kézilabda-szurkolókat főképe
A mérkőzés látogatásának mellőzését kéri a pápai szurkolóktól a Telekom Veszprém vezetősége a Kielce elleni pénteki felkészülési mérkőzésen.

A Lomza Vive Kielce kedden reggel indult útnak Lengyelországból magyar körútjára. A Kielce előbb a Tatabányával, majd a Csurgóval is összecsap mielőtt Veszprémbe érkezne - írja a veszprémi klub hivatalos honlapja.

A mérkőzésre kedden kezdődik a jegyértékesítés reggel, a találkozóra is szigorú biztonsági és higiéniás intézkedések vonatkoznak!

- Nagyon kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tüneteket produkál, esetleg ízlelését, vagy szaglását veszítette, NE jöjjön el a mérkőzésre, ezzel elkerülve Szurkolótársai egészségének, és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését! Kérjük továbbá, hogy az elmúlt hetekben kialakult gócpontokból (pl.: Pápa) a mérkőzés látogatását mellőzni szíveskedjenek. A téren elhelyezett beléptető pontoknál lázmérést végez majd az egészségügyi szolgálat. Aki lázas, azt sajnos nem áll módjukban beengedni a mérkőzésre - olvasható a közleményben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!