Tanszergyűjtési akciót hirdetett a Máltai Szeretetszolgálat - Várják a felajánlásokat Pápán is


2020-08-17 11:56:10  | cikk: Babos Petra  | 


Tanszergyűjtési akciót hirdetett a Máltai Szeretetszolgálat - Várják a felajánlásokat Pápán is  főképe
Csoda Táska címmel hirdetett országos iskolatáska- és tanszergyűjtési akciót a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a CsodaCsoport Alapítvány. A felajánlásokat Pápán két gyűjtőponton várják, az Ajana Kisállateledel Üzletben, a Fő u. 20. szám alatt és a Máltai Ifjúsági Centrumban, az Eötvös utca 21. szám alatt (Zsinagóga mellett). A gyűjtés augusztus 25-ig tart.
Pintér-Papp Eszter, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjának vezetője hírportálunknak elmondta, az adományozóktól azt kérik, hogy olyan csomagot állítsanak össze, amelyeknek ők is örülnének. Elsősorban új vagy használt, de jó állapotú iskolatáskát és tolltartót, új, bontatlan csomagolású füzetet, írószert, radírt, színes ceruzát, filctollat, zsírkrétát, vízfestéket, ecsetet, vonalzót és körzőt várnak, valamint egy személyes üzenetet a gyermeknek, aki a táskát kapja. Az akció szervezői azt kérik, a csomagokba ne kerüljön élelmiszer, ruhanemű, játék, illetve törött, szakadt, használhatatlan iskolaszer. Pintér-Papp Eszter reményét fejezte ki, hogy sokan csatlakoznak az akcióhoz, s így szebbé tudják majd tenni az iskolakezdését a rászorulóknak, hiszen az adomány mennyiségétől függ, hogy hány gyereknek tudunk segíteni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!