Polgármesteri tájékoztató: 8 bölcsődei dolgozó második tesztje is negatív


2020-08-12 20:26:39  | cikk: HuHa  | 


Polgármesteri tájékoztató: 8 bölcsődei dolgozó második tesztje is negatív főképe
Augusztus 12-én este ismét a Pápa Városi Televízió stúdiójában adott tájékoztatást dr. Áldozó Tamás polgármester a koronavírus-járvány pillanatnyi helyzetéről.
Emlékeztetett, kedden, augusztus 11-én nem változott a Covid pozitív pápaiak száma, ma, szerdán viszont 6 újabb fertőzött személyről kapott hírt.
-Ezzel 37-ről 43-ra emelkedett a koronavírus fertőzéssel érintettek száma - jelentette ki.

A polgármester kiemelte, a Napsugár Bölcsőde vezetőjének tájékoztatása szerint munkatársai közül 8 fő esetében már a második teszt is negatív. A bölcsődében csütörtök reggel kezdődik a fertőtlenítő takarítás, a munkákban a másik két bölcsőde és az Egyesített Szociális Intézmény dolgozói is segítenek. A Vajda Péter Lakótelepi Óvodában szintén megkezdődött a fertőtlenítés, melynek befejezése után újra fogadhat gyermekeket az intézmény.

-A karanténba helyezett személyek száma szerda estére 188 főre nőtt, közülük 121 fő járványügyi megfigyelés, 32 fő járványügyi elkülönítés és 35 fő járványügyi zárlat alatt áll - ismertette a 20 órás adatokat. Hozzátette, a kormányhivatal szakemberei a kontakt kutatásokat folyamatosan végzik, a ma azonosított esetek is azt erősítik, hogy a karanténba helyezett személyek száma az előttünk álló napokban még nőni fog.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!