Megfertőződött egy bölcsődei dolgozó


2020-08-10 20:25:29  | cikk: HuHa  | 


Megfertőződött egy bölcsődei dolgozó főképe
Dr. Áldozó Tamás polgármester nem sokkal 20 óra előtt tette közzé  Pápa Város Hivatalos facebook oldalán, hogy egy újabb intézmény is érintett a koronavírus fertőzéssel. Tájékoztatása szerint a Napsugár Bölcsőde egyik munkatársának tesztje pozitív lett. A Napsugár Bölcsőde holnaptól (a fertőtlenítő takarítás idejére) bezár, a fertőzött dolgozóval kapcsolatba került további munkatársak és az ellátott kisgyermekek karanténba kerülnek.

A városvezető telefonos érdeklődésünkre elmondta, a fertőzött bölcsődei dolgozó egyike a COVID-19-cel fertőzött 37 pápai személynek. Mivel a kisgyermekek és a dolgozók az étkezések alkalmával találkoztak egymással így a bölcsőde minden dolgozója és az összes kisgyermek is karanténba kerül. Ez több, mint 60 kisgyermeket és 21 bölcsődei dolgozót jelent- tudtuk meg Strinyi Józsefné bölcsődevezető-helyettestől, aki arról is tájékoztatott, hogy az érintett családok értesítése folyamatban van.

Dr. Áldozó Tamás polgármester 20 óra 20 perckor azt a tájékoztatást adta, hogy a hatóság újabb 16 járványügyi megfigyelést és 1 járványügyi elkülönítést rendelt el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!