Dr. Áldozó Tamás: az elmúlt 24 órában nem emelkedett a fertőzöttek száma


2020-08-10 17:21:35  | cikk: HuHa  | 


Dr. Áldozó Tamás: az elmúlt 24 órában nem emelkedett a fertőzöttek száma főképe
A Pápa Városi Televízióban ma 17 órakor tartott sajtótájékoztatón több friss adatot is megosztott a városvezető a járványügyi helyzettel kapcsolatban. Mint mondta, a hétfőn 17 órakor ismert adatok szerint 145 fő van karanténban, a szám tegnaphoz képest csökkent, mivel több esetben az elrendelt karantén megszüntetéséről született határozat. Jelenleg járványügyi megfigyelés alatt 81 fő áll, 40 esetben rendeltek el járványügyi elkülönítést és 24 járványügyi zárlat van érvényben.

Rendkívül fontos hírnek nevezte, hogy a járvány újbóli megjelenése óta először nem nőtt a fertőzött személyek száma, a hétfő 17 órai adatok szerint a vasárnap estivel megegyezően, 31 pozitív pápai esetet tartanak számon.

-Nyomatékkal kérek mindenkit, hogy az egészségügyi ellátást a kellő körültekintéssel vegyék igénybe, az alapellátásból több háziorvos karanténba kényszerült, mivel a rendelőkben utóbb fertőzöttnek bizonyult személyekkel kerültek kapcsolatba - közölte.

Arról is szólt, az Erzsébetvárosi Tagóvoda fertőtlenítő takarítást követően augusztus 11-én újranyit. Az újonnan beíratott gyermekek augusztus 17-19. közötti időszakra tervezett ismerkedő délutánjai elmaradnak. A szülői értekezleteket a járványügyi előírásokra ügyelve későbbi időpontokban tartják meg. Az időpontokról a varosiovodakpapa.hu honlapon, a zárt óvodai facebook csoportokban, vagy a tagóvodák kapuján kihelyezett hirdetményekből tájékozódhatnak.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!