Ismét szigorító intézkedéseket vezetett be a PELC


2020-08-10 15:41:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét szigorító intézkedéseket vezetett be a PELC főképe
Augusztus 10-től visszavonásig a szülők sem az edzéseket, sem a mérkőzéseket nem látogathatják a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál.

A koronavírus-járvány további terjedésének megelőzése érdekében szigorító intézkedéseket vezettek be a bajnokságok rajtjára készülő utánpótlás klubnál.

- Mindenkitől kérjük, hogy a kormány és az önkormányzat minden utasítását, rendelkezését és ajánlását maradéktalanul tartsák be a sporttelepre érkezéskor, távozáskor, az edzőkre történő várakozáskor és a sporttelepen belül végzett minden tevékenység során - olvasható a PELC közleményében. - Az edzésekre lehetőleg a klub egyenszerelésében kell érkezni, a maszk használata ajánlott, az öltözőhasználat nem engedélyezett. Gyülekező minden esetben az edző által megadott helyen történik, egymástól megfelelő távolságot megtartva, kérünk mindenkit, hogy a kézfogásokat és öleléseket mellőzzék. A létesítményfenntartó és a klub rendelkezése alapján kérjük a szülőket, hogy a sporttelep területére ne lépjenek be, ez a mérkőzésekre is vonatkozik.

A klub a játékosok felé is több ajánlást fogalmazott meg.

- Saját kulacsot, italt hozzatok magatokkal. A felszereléseteket minden edzés után mosassátok. Megérkezéskor kezeiteket fertőtlenítsétek (a kézfertőtlenítő szerről mindenkinek saját magának is kell gondoskodnia). A Fiumei utcai Sporttelep egyes részei építési területnek minősülnek, így az edzések idején a vizesblokkok használata (wc, mosdó) jelenleg nem lehetséges. A Perutz stadion lelátó alatti vizesblokkjai használhatóak, a higiéniás követelmények szigorú betartásával. Az edzés végén kötelező kézmosást, kézfertőtlenítést kell végezni, illetve minden olyan alkalommal kötelező a kézmosás, kézfertőtlenítés, amikor az edző azt elrendeli.

Az edzések időpontjai, időtartamuk, esetleges csoportbontások és gyakoriságuk a www.pelc.hu oldalon találhatóak meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!