17 éves a Várkertfürdő


2020-08-09 23:02:51  | cikk: Babos Petra  | 


17 éves a Várkertfürdő főképe
Megnyitása 17. évfordulója alkalmából szervezett a Várkertfürdő szülinapi bulit vasárnap. A változatos programkínálatban szerepelt például animációs foglalkozás Rasek Andival, többféle gyermekműsor, látványos műugró bemutató, emellett fellépett H. Szabó Andrea, Piller Ádám, a Zsoodance tánccsapat, a Pápai Musical Stúdió, valamint a Cozombolis Trió.
Nagy Zsolt vezérigazgató elmondta, jó hangulatban telt a Várkertfürdő 17. születésnapja, szerencsére az idén az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt. Sajnos, a körülmények nem a legszerencsésebbek a koronavírus-járvány miatt, de a szervezők örültek, hogy ennek ellenére több mint ezren kilátogattak a pápai strandra.
-1200 vendég látogatott el ma a fürdőbe, tegnap 800 fő érkezett hozzánk. Most egy olyan időszakot élünk, ami mindannyiunk számára nehéz. Reméljük, hogy változni fog Pápán a helyzet, s akkor ismét szélesebb körben tudunk vendégeket fogadni. Igyekeztünk idén is változatos és színes programot összeállítani, így mindenki megtalálhatta a számára legkedvesebbet. Reméljük, akik ellátogattak ma hozzánk, jól érezték magukat - tudtuk meg Nagy Zsolttól, aki a szépségverseny zsűrijében is helyet foglalt, s mint elárulta, a pontozásnál figyelembe vette a határozottságot, a megjelenést, a külsőt.
Baranova Alexandra családjával és barátaival látogatott el a Várkertfürdő születésnapjára. Mint mondta, a testvére fellépett a Zsoodance tánccsapatban, s őt nézték meg, de természetesen minden programot megtekintettek.
Baranova Alexandra (a kép bal szélén) jól érezte magát a rendezvényen

Gerencsér Délia Győrből érkezett a szüleivel és egy baráti társasággal. Mint mondta, ő már többször járt Pápán, de a családja még nem, ezért látogattak el a Várkertfürdőbe, ahol nagy örömükre, pont születésnapi rendezvény volt.
-Nagyon tetszik a pápai fürdő, jók a csúszdák és az élménymedencék is - fűzte hozzá mosolyogva a fiatal hölgy.
Tíz fiatal hölgy nevezett a Várkertfürdő Szépe versenyre

A Várkertfürdő születésnapi rendezvényeinek elmaradhatatlan része a szépségverseny, amire ezúttal tíz fiatal csinos hölgy jelentkezett.
A zsűri

Az öttagú zsűri- Nagy Zsolt vezérigazgató, Guti Edina, az Unisex Divat tulajdonosa, Baloghné Rasek Nikolett, a Balo-Gold tulajdonosa, Kocsis Virginia, a 2016-os Miss Word döntőse és Pintér Mercédesz, a 2019-es Várkertfürdő Szépe - idén a 21 éves bábolnai Horváth Alexandrát választották meg a strand szépének, s elnyerte a közönség díjat is. Alexandra szeret főzni, leginkább húsokat készít előszeretettel.
A Várkertfürdő Szépe a 21 éves Horváth Alexandra lett

Kocsis Virginia, a zsűri egyik tagja elmondta, a lányok mindannyian nagyon szépek voltak. Kiemelte, fontos, hogy napi szinten sportoljanak, étkezzenek egészségesen, ápolják a külsőjüket. A Miss World döntőse a kisugárzást, a szép arcot és a testtartást vette figyelembe az értékelésnél.
-Nem készültem a mai versenyre, rendszeresen edzek, s odafigyelek az étkezésre is. A színpadi jelenlét mindig a lelki állapottól függ. Máskor is álltam már a kifutón, tavaly indultam a Miss Balatonon is. Szerintem a szépség titka a lelki állapottól függ, hiszen a külsőre bárki mondhatja, hogy szép, de ez szubjektív. Ha valakinek nem szép a lelke, az kívül sem szép - nyilatkozta hírportálunknak a győztes, akitől megtudtuk, többször is járt már a Várkertfürdőben, ahol mindig jól érezte magát.
A Várkertfürdő Szépe Horváth Alexandra (középen), a második Varga Dominika (a kép jobb oldalán), míg a harmadik helyezett Bendes Eszter (a kép bal oldalán) lett.

Végül elárulta, ha neki sok pénze lenne, akkor segítne a szegényeken, a rászorulókon.
A 17. Várkertfürdő születésnapi programja DJ Béci discojával zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!