Járványügyi óvintézkedések a Közszolg Nonprofit Kft-nél


2020-08-07 16:12:45  | cikk: HuHa  | 


Járványügyi óvintézkedések a Közszolg Nonprofit Kft-nél főképe
Több közszolgáltatást nyújtó szervezethez hasonlóan a Közszolg Kft. is korlátozásokat vezet be a városban kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel - közölte Mészáros Csaba, a cég ügyvezetője. Augusztus 10-től, hétfőtől ismét megszüntetik a személyes ügyfélszolgálatot, de az ügyintézés folyamatos lesz, éppúgy, mint az országos veszélyhelyzet idején.
-Továbbra is rendelkezésre állnak a távoli ügyintézési formák, így a telefonon, e-mailben és postai úton történő ügyintézés. Honlapunkon minden nyomtatvány elérhető, ezeket kinyomtatva, kitöltve, aláírva akár szkennelve, akár lefényképezve eljuttathatják hozzánk - tájékoztatott, felhívva a figyelmet arra, hogy átmeneti időre a hulladékgyűjtő edények értékesítését felfüggesztik, hiszen ott a személyes kontaktus nem nélkülözhető.
A személyes ügyfélfogadás átmenetileg szünetel a Közszolgnál

A hulladékudvarban is visszaáll a tavaszi rend, kétlépcsős ügyfélazonosítást alkalmaznak, így az ügyfeleknek nem kell bemenniük az irodába. Mészáros Csaba ezzel párhuzamosan nyomatékosan azt kérte, a hulladékudvart csak az vegye igénybe, akinek feltétlenül szükséges.
A kommunális hulladékok gyűjtése, az elkülönítetten gyűjtött hulladékok gyűjtése és a házhoz menő lomtalanítás rendje nem változik - emelte ki, ugyanakkor azzal a kéréssel fordult a járványügyi megfigyelés alatt állókhoz, hogy lehetőleg dupla zsákba csomagolva helyezzék a kukába a kommunális hulladékot, azok a háztartások, ahol karantén van érvényben. Ez a szabály az országos veszélyhelyzet idején kötelező volt, most kérésként fogalmazta meg a Közszolg vezetője.
A Szabó Dezső utcai hulladékudvarban is lesz változás

Mészáros Csaba azt is elmondta, cégük kellő mennyiségű védőfelszereléssel, fertőtlenítőszerrel rendelkezik, így munkatársaik számára folyamatosan biztosított a porvédelemre is alkalmas arcmaszk és a kézfertőtlenítő.
A korlátozások időtartamáról egyelőre nem tudott nyilatkozni az ügyvezető, mit mondta, figyelik a helyzet alakulását és annak megfelelően módosítanak a hétfőtől érvényes szabályokon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!