Hétfőn és kedden aszfaltozzák a lámpás kereszteződést


2020-08-07 15:27:48  | cikk: HuHa  | 


Hétfőn és kedden aszfaltozzák a lámpás kereszteződést főképe
A tervek szerint kedden újraaszfaltozzák a Somlai-Bocsor-Erkel utcai csomópontot, ehhez már hétfőn megkezdik az építők az előkészítő munkákat - kaptuk a tájékoztatást a Városházáról. Eszerint augusztus 10-én hétfőn, 8-tól 14 óráig az útpálya aszfaltjának felmarása miatt lezárják a Somlai-Bocsor-Erkel utcai kereszteződést, a munkálatok idején a Bocsor utcából és az Erkel utcából nem lehet kihajtani a Somlai útra, a Somlai úton pedig félpályás lezárás lesz érvényben. Az építő cég azt kéri, hogy hétfőn mindenki kerülje el a csomópontot.

Az új útburkolat behúzását kedden végzik majd el, ekkor egész napos forgalomkorlátozásra kell számítani a kereszteződésben az aszfaltozás miatt - mondta el Albert Henrietta, beruházási ügyintéző.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!