Beköszöntött a vakáció az Erkelben is


2010-06-19 09:03:12  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Beköszöntött a vakáció az Erkelben is főképe
Tegnap 17 órakor a negyedik, az ötödik és a hatodik osztályos tanulóknak, majd 18 óra 30 perctől az első, a második és a harmadik osztályos tanulóknak kezdődött el az évzáró ünnepsége az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. Kedden volt a hetedikesek évzárója és akkor búcsúzott el az iskola a végzős, nyolcadik osztályos tanulóitól is. Idén 448 diák kapott bizonyítványt s benne a megérdemelt értékelést vagy osztályzatokat és 54 nyolcadikos ballagott tovább középiskolákba. Az évzárón Schmidt Dezsőné igazgatónő köszöntötte a népes diáksereget, majd átadta a kitűnő, az egy, a kettő és a három négyessel végzett diákoknak a bizonyítványt. Ezt követően az igazgatónő jutalmakat osztott ki az iskola azon tanulói részére, akik a kimagasló eredményeik mellett valamilyen versenyen is sikeresen képviselték az iskolát. Az évzáró az 5. Z osztályos tanulók a Nyár, van nyár című kánonjával fejeződött be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!