Negatív lett a három ESZI-s dolgozó tesztje


2020-08-04 13:17:25  | cikk: HuHa  | 


Negatív lett a három ESZI-s dolgozó tesztje főképe
Sajtóközleményben adott tájékoztatást az önkormányzat a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfrissebb információkról és a hétfő óta meghozott újabb intézkedésekről. A közleményben az áll, hogy megérkezett annak a három ESZI dolgozónak a koronavírus-teszt eredménye, akik szorosabb kontaktba kerültek a fertőzött munkatárssal. A három dolgozó koronavírus-tesztjének eredményét kedden reggel kapták meg, valamennyi negatív eredményt hozott, ettől függetlenül a dolgozók járványügyi megfigyelés alatt maradnak 14 nap időtartamra.

Kedden reggel az intézmény háziorvosa és a vezetőápoló közreműködésével a többi dolgozónál és minden lakónál megtörtént a mintavétel, ezek eredménye várhatóan a szerdai napon érkezik meg. A Teveli Úti Otthonházban dolgozók és lakók jelenleg valamennyien tünetmentesek - tájékoztatott az igazgató a közleményben. Hangsúlyozta, az idősotthonokban állandó háziorvosi felügyeletet biztosítanak.
Szalainé Tihanyi Andrea, az Egyesített Szociális Intézmény igazgatója

Egy újabb intézkedésről is hírt kaptunk a sajtóközleményből: Szalainé Tihanyi Andrea a járványügyi helyzetre való tekintettel megelőzési célból minden intézményegységben (a Vörösmarty Úti Otthonházban, a Barát utca 3. és Barát utca 4-6. szám alatti idősek otthonában) kijárási, látogatási és felvételi tilalmat rendelt el 2020. augusztus 3-tól. A részlegvezetők a lakókat és a hozzátartozókat értesítették.

Az intézményegységekben továbbra is folyamatos a fokozott fertőtlenítés és a védőfelszerelések használata - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Képek:

nincsenek képek

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!