Házhoz mentünk Pápán


2020-07-30 11:54:30  | cikk:  | 


Házhoz mentünk Pápán főképe
A bűnmegelőzési program keretében a rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt várták az érdeklődőket a helyi fürdőben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság 2020. július 29-én 10 órától a helyi fürdőben tartotta a Házhoz megyünk! elnevezésű országos bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt a strand területén felállított rendőrségi standnál várták az érdeklődőket. Vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó kiadványokat adtak át a fürdőzőknek, és tanácsolták nekik, vegyék igénybe a kialakított értékmegőrzőket, illetve csak annyi készpénzt vigyenek magukkal, amennyire feltétlenül szükségük van. Kérték őket továbbá, hogy a parkoló autókban ne hagyjanak látható helyen táskát, értéket.

A kerékpárral érkezők számára lehetőség nyílt arra, hogy járműveiket regisztráltassák a BikeSafe országos nyilvántartó rendszerbe. A rendőrök rögzítették a biciklik adatait, amely egy esetleges lopás esetén megkönnyíti a felderítést. A résztvevők a regisztráció mellett hasznos tanácsokat kaptak a kerékpáros közlekedés szabályaival, valamint járműveik biztonságos lezárásának lehetőségeivel kapcsolatban is.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!