Sikeres tanévet zárt a Közgáz


2010-06-18 20:57:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Sikeres tanévet zárt a Közgáz főképe
A rossz idő miatt az iskola tantermeiben tartották meg ma délelőtt a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Székhelyintézményének (a volt Közgáz) évzáró ünnepségét. A 2009/2010-es tanévtől 595 diák búcsúzott. Unger Tamás igazgató beszédében elmondta, az iskola ebben a tanévben ünnepelte hetvenedik, jubileumi tanévét. Három hónapig olasz cserediákja volt az intézménynek, megtartották szokásos kilencedikes tehetségkutató versenyüket - ebben az évben a mezős diákokkal közösen. Volt szalagavató, szülő-nevelők bálja, nagyon jó hangulatú kollégiumi farsang, szerveztek diákparlamentet, amely rengeteg tanulsággal szolgált az iskolavezetés számára. Egy remélt leendő erdélyi iskolapartnerség reményében az iskolavezetés elutazott Szilágysomlyóra egy hasonló képzési rendszerű középiskola meghívására. Ez a tanév volt a 2 éves Comenius-projekt záróéve is. Huszonöt tanuló és négy angol szakos tanár öt alkalommal vett részt projekttalálkozón Európa különböző országaiban. Ez az év a szakképzési eredmények éve is volt, hiszen Bertalan Krisztina és Knáver Anett 13. évfolyamos tanulók országos első, illetve második helyezést értek el szakmai versenyeken és a sportversenyek is hozzák az eddigi sportos formájukat. Végül kellemes pihenést, feltöltődést, és jó nyarat kívánt az intézmény minden tagjának.
Az ünnepség után a bizonyítványok kiosztásával ért véget az idei tanév.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!