Pápán folytatódik a Házhoz megyünk program


2020-07-27 11:52:00  | cikk:  | 


Pápán folytatódik a Házhoz megyünk program  főképe
A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei a helyi fürdőben várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk elnevezésű vagyonvédelmi programját a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. július 29-én a helyi fürdőben szervezik meg.

A rendőrök 10 órától 14 óráig a fürdő vendégeinek hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal szolgálnak, és különböző témájú bűnmegelőzési kiadványokat adnak át részükre. A helyszínen igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni vagyonvédelmi tanácsadás is, amely - elérhetőség meghagyása esetén - egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.

A rendezvény ideje alatt a vagyonvédelmi programhoz kapcsolódó országos BikeSafe kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik. Ennek során rögzítik a kétkerekű színét, típusát, a gyártót, a gyártási számot, jellegzetességeit és fényképfelvételeket is készítenek róla, majd ezek az adatok egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Lopás esetén pedig megkönnyítik a felderítést, valamint a megtalált kerékpárok tulajdonoshoz történő visszajuttatását is.

A Pápai Rendőrkapitányság várja az érdeklődőket!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi