Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


2020-07-21 09:46:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC főképe
A THSE-Szabadkikötő és az ETO Akadémia elleni előkészületi találkozóval zárja a felkészülés utolsó hetét a Perutz FC.

Öt edzés és egy tesztmeccs volt Szabó Zsolték múlt heti mérlege, az elmúlt időszak teljesítményeiről, a játékosok hozzáállásáról Lengyel Ferenc vezetőedző beszélt.

- Az egyik legfontosabb hetünkön voltunk túl, ahol meg voltam elégedve a játékosokkal, az Ajka elleni felkészülési mérkőzés az eredmény ellenére nagyon hasznos volt, sokat tanultunk belőle. Sajnálom, hogy a múlt szombati találkozó elmaradt, az alapozás során a meccsnél nincs jobb edzés, bízom benne, hogy a rajtig így is elvégezzük a tervezett munkát. A csapat nagyon jól dolgozik a múlt hét egészen kimagasló volt, bizakodó vagyok a jövőt illetően.

A bajnokságot érintő fejlemény, hogy az MLSZ döntésre értelmében a következő szezonban is öt cserére lesz lehetőségük a csapatoknak.

- Abból a szempontból jó hír ez számunkra, hogy tűzben tudjuk tartani a játékosokat, tehát megnőtt az esélyük, hogy pályára léphessenek - fűzte hozzá a vezetőedző.  

Közben a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának párosításait. A Perutz augusztus 2-án Sopronban kezd, egy héttel később a III. kerületi TVE-t fogadja. Az őszi szezon december 6-án, két előrehozott fordulóval zárul, a tavaszi idény február 28-án veszi kezdetét. Az idény során 15 bajnokit vasárnap, hármat szerdán, hármat pedig szombaton rendeznek meg. A pontos kezdési időpontokról hamarosan dönt a szövetség.

A felkészülés utolsó hetében július 22-én, szerdán 11 órától Pápán a THSE-Szabadkikötővel találkoznak a sárga-kékek, majd július 25-én, szombaton 10 órai kezdéssel a Várkert úton a Duna Takarék megyei első osztályában induló ETO Akadémia csapata lesz a vendég.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!