A te országod. A te hangod - Nemzeti konzultáció a koronavírusról


2020-07-15 14:28:57  | cikk: Babos Petra  | 


A te országod. A te hangod - Nemzeti konzultáció a koronavírusról főképe
A koronavírus-járvány 2020 első felében példátlan helyzet elé állította a világ összes országát. Mi, magyarok összefogtunk időben, meghoztuk az intézkedéseket, így a járványt sikerült megfékeznünk. Az orvosok és a járványügyi szakemberek ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy a készültséget fenn kell tartani, mert a koronavírus-járvány második hulláma megjelenhet Magyarországon is. A szakemberek egyetértenek abban, hogy azok a járvány elleni intézkedések hatékonyak, amelyek nagy társadalmi támogatottsággal bírnak, ezért most különösen fontos számunkra az Ön véleménye - olvasható a kérdőíven.
Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő ennek kapcsán elmondta, javában zajlik a nemzeti konzultáció.
-Már megközelítjük a fél milliót az ívet visszaküldöttek tekintetében. Látjuk, hogy a baloldali ellenzékből néhányan kilopják a postaládákból, leragasztják a plakátot. Szerintünk ezek a kérdések azt mutatják, hogy ha megkérdezzük az embereket, ez kifejezetten a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos, de a gazdaságélénkítő kérdéskört is tartalmazza az ív. A válaszadás a jövő szempontjából nagyon fontos, ezért kérek mindenkit, hogy töltse ki és küldje vissza, ami ingyenesen megtehető. Feladási határidő 2020. augusztus 15. - emelte ki dr. Kovács Zoltán.
Dr. Áldozó Tamás, a Fidesz helyi elnöke hozzátette, a nemzeti konzultációs kérdőív kitöltésére hagyományos módon, papír alapon van lehetőség, másrészt a www.nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon, elektronikusan is.
-Azt gondolom, mindenki ízlése és szokásai szerint tudja kitölteni az íveket, fontos, azonban elmondani, hogy mi azoknak a véleményét is várjuk, akik nem támogatják a kormányt ezekben a kérdésekben, hanem ellenvéleményük van, hiszen a konzultációs ív lehetőséget kínál arra, hogy az ellenvéleményt is kifejtsék az emberek. Azt szeretném kérni a nemzeti konzultációt elektronikusan kitöltő pápaiaktól, hogy az üres ívet boríték nélkül, mindenféle személyes adat nélkül legyenek szívesek bedobni a Fidesz pápai irodájának postaládájába, hiszen úgy tűnik, a helyi ellenzék vezetőjének, Grőber Attilának és Süle Zsoltnak az okoz örömet, ha sok ilyen üres ívvel rendelkeznek, mi pedig szeretnénk, ha a politikai ellenfeleink is boldogan tudnák eltölteni a nyár hátralevő részét. Az így összegyűjtött íveket szívesen átadjuk nekik - zárta gondolatait a polgármester.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!