Teltházzal működik az úszótábor


2020-07-14 20:23:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teltházzal működik az úszótábor főképe
A Várkertfürdő idén is megszervezte nagysikerű úszótáborát a 6-14 éves gyermekek számára. A tábor június 22-én indult, heti turnusokban zajlik, ezen a héten már a negyedik csoportnak szerveznek tartalmas és szórakoztató programokat. A táborban való részvételnek nem feltétele az úszástudás - hangsúlyozták a szervezők és jelentkeztek is olyanok, akik nem vagy csak kevés tapasztalattal rendelkeztek.

- Idén nyáron is nyolc héten keresztül várjuk az úszás szerelmeseit és azokat is, akik csak most, nálunk teszik meg első karcsapásaikat - mesélte Babai Gergő táborvezető, a Pápai Úszó SE edzője. - Az úszótábort képzett oktatók, edzők vezetik. A napi két úszásoktatás mellett, sok játék, strandolás, valamint kreatív foglalkozások teszik színessé a programot. A koronavírus-járvány miatt eleinte szkeptikusak voltunk az érdeklődést illetően, az első két héten kevesebben is voltak, mint amit a korábbi években tapasztaltunk, a harmadik héttől kezdve viszont már visszaállt a megszokott létszám, a július 13-ai héten átléptük az 50 főt, sőt a következő két turnusunk teltházzal megy, és az augusztusi turnusok iránti érdeklődés is bizakodásra ad okot. A program nagyban nem változott a tavalyi évhez képest, a kísérőprogramok mellett az úszás áll a középpontban, napi két intenzív foglalkozás vár a gyerekekre, akiket úszástudás és életkor alapján több csoportba osztottunk.

A legközelebbi turnust - melyre jelentkezni lehet - július 27 és július 31. között rendezik. További információk a Várkertfürdő honlapján érhetőek el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!