Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


2020-07-04 14:21:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.mte1904.hu  | 


Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC főképe
A nyári felkészülés második mérkőzésén a szintén harmadosztályú Mosonmagyaróvártól ötgólos vereséget szenvedett a Perutz alakulata.

A felkészülést május 4-én kezdő MTE az első félidőben Illés és Balogh találatával kétgólos előnyt szerzett. A hazai gólgyártás a második félidőben sem állt le, Laki duplázott és Tamás is betalált, így alakult ki a nagyarányú, 5-0-s mosonmagyaróvári győzelem.

Kun-Szabó Attila (másodedző): Sok utánpótlás-és több próbajátékossal, mondhatni kísérleti csapattal játszottuk a mai találkozót, melyen az ellenfél egyrészt ki tudta használni a mi egyéni hibáinkat, msárészt a magassági és fizikális fölényüket. Messzemenő következtetéseket nem kell levonni a mai meccsből, mai ellenfelünk jóval előrébb tart a felkészülésében és szinte a komplett kezdőcsapattal állt ki, mi pedig még a kísérletezés időszakában vagyunk.

Felkészülés, 2. meccs
Mosonmagyaróvár - Perutz FC 5-0 (2-0) Gsz.: Illés, Balogh, Tamás A., Laki (2)

Mosonmagyaróvár: Heinrich- Bohner, Debreceni, Bokor, Balogh, Takács, D'Urso, Czingráber, Illés, Szalka, Laki, csereként pályára lépett: Gyergyádesz, Horváth, Jasarevic, Kozma, Tamás, Benkovich, Bölönyi, Nagy, vezetőedző: Varga László.

Perutz FC: Szigeti - Molnár, Dóczi, Zsirai, Szabó Zs., Skriba, Mogyorósi, Iványi, Szilágyi, Irmes, Benecz, csereként pályára lépett: Schener, Böröczky, Császár, Kalász, Cseke, Herbert, Baldauf, Császár, Nagy, Hanzl, Márton.

A felkészülési mérkőzések további programja:
Július 11. 13:00 Perutz FC - Kaposvár (helyszín: Pápa)
Július 15. 16:30 FC Ajka - Perutz FC (helyszín: Ajka)
Július 18. 11:00 Perutz FC - Celldömölk (helyszín: Pápa)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!