Pénteken nyit a termál és az uszoda


2020-06-24 19:34:24  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Pénteken nyit a termál és az uszoda főképe
Péntektől teljes kapacitással működhet a Várkertfürdő, vagyis a termálfürdő és az uszoda is fogadja a vendégeket, továbbá újra igénybe vehetők a wellness szolgáltatások - közölte hírportálunkkal Nagy Zsolt vezérigazgató.
Mint ismeretes, a járványügyi veszélyhelyzet miatt március 17-én bezárt a létesítmény, majd a korlátozó intézkedések enyhítésével, május 30-án nyithatott meg újra, ám ekkortól még csak a strand és a konditerem fogadhatta a kikapcsolódni, pihenni, sportolni vágyókat.
A strand május 30-án nyitott meg

-Nagyon vártuk, hogy megnyithassunk és teljes kapacitással tudjunk üzemelni, hiszen van igény a fürdő iránt, ugyanakkor a szabadtéri fürdőzésnek nem kedvezett az időjárás az elmúlt hetekben. Most végre eljött az idő, pénteken a belső tereket is megnyitjuk - jelentette be. Ez azt jelenti, hogy a termálfürdő és az uszoda is megkezdi üzemelését, lehet szaunázni - egyelőre heti négy napon, délutánonként - , masszázs és egyéb wellness szolgáltatást igényelni és ismét lehet fallabdázni is. A belső terek megnyitásával az öltözők is használhatóvá válnak.
-Visszaállítjuk az eredeti jegykonstrukciókat és jegyárakat, ám ebben még marad némi változás: a nyár végéig 2 órás jegyet nem lehet vásárolni. Ugyanakkor, míg a legtöbb fürdő megemelte árait, mi a tavalyi díjakkal dolgozunk - tette hozzá a vezérigazgató. Elmondta, a korábban megvásárolt 2 órás jegyeket és bérleteket a korlátozások idején meghozott szabályok szerint lehet felhasználni. A részleteket a fürdő a honlapján és facebook oldalán teszi közzé, Nagy Zsolt azt kérte, minden érdeklődő figyelje az ezeken megjelentetett információkat.
A pénteki nyitásról Nagy Zsolt vezérigazgató beszélt

Az úszók ismét a beltéri medencéket vehetik igénybe péntektől, de az uszoda nem 6-kor, hanem 7 órakor fog nyitni, viszont így egész nap lesz lehetőség úszásra. A termálfürdő és a strand 9 órakor nyit és 20 óráig tart nyitva, a veszélyhelyzet előtti rend szerint. A vezérigazgató kiemelte, a fürdő kiemelt figyelmet fordít ezentúl is a tisztaságra, higiéniára, de vendégekre vonatkozó különleges szabályok nincsenek érvényben. Természetesen kérik, hogy a fürdőzők tartsák a megfelelő távolságot egymástól a pénztáraknál, büféknél és kézfertőtlenítési lehetőséget is biztosítanak a bejáratoknál.
Átalakították és újraburkolták az uszoda előcsarnokát

Nagy Zsolttól megtudtuk, az elmúlt hónapokban sok karbantartási és felújítási munkát végeztek el, olyanokat, amiket a fürdő folyamatos működése idejében nem tudtak megoldani, így például a földszintre költöztették a konditermet, átalakították és újraburkolták az uszoda előcsarnokát, az uszodában folyosót építettek az emeleten készülő szálláshelyek megközelítésére és számos műszaki karbantartási feladatot végeztek el, így megfrissült, szép környezet várja a vendégeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!