Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


2020-06-23 17:19:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján megjelentek szerint a 2020-21-es bajnoki labdarúgóidény idehaza augusztus 2-án kezdődik, amikor elindulnak az NB II - és várhatóan az NB III - küzdelmei.

A járványhelyzet következtében a legtöbb bajnokság több vagy kevesebb tavaszi forduló elhagyásával került lezárásra, zárótáblázat megállapítása mellett. Erre tekintettel a 2020-2021-es férfi NB III-as bajnokságok versenykiírásai az alábbiak szerint módosultak: Az eddigi 48 csapat helyett előreláthatólag 60 csapat vesz részt a küzdelmekben (3x20 csapat). A 37 bennmaradó együttes mellett a 13 megyei I. osztályú bajnok csatlakozhat, továbbá 10 NB I-es tartalékcsapat azzal a megkötéssel, hogy a fiókcsapatok esetében a sportszervezet maximum 4 fő 1999. december 31-nél korábban született labdarúgót szerepeltethet - áll az mlsz.hu-n.

Mindez azt jelenti, hogy a harmadosztályban induló - és a felkészülést június 24-én kezdő - Perutz FC csoportjában a korábbi 16 helyett 20 együttes kap helyet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!