Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben


2020-06-22 16:53:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben főképe
A Pápai SE vízilabda szakosztálya ötnapos táborozási lehetőséggel várja a sportág leendő és jelenlegi szerelmeseit.

A vízilabda táborban való részvételnek nem feltétele az úszástudás, azokkal, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek, külön csoportban foglalkoznak és miután biztos úszástudást szereztek, néhány nap elteltével már csatlakozhatnak a többi pólóshoz. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várják, a vízilabda mellett számos egyéb kikapcsolódási lehetőség közül választhat a 6-14 év közötti korosztály.

- Nagy Zsolttal, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. vezérigazgatójával egyeztetve tudjuk megrendezni a tábort - mondta Cseh László, a Pápai SE vízilabda szakosztályának edzője. - Mindenkit szeretettel várunk a táborba, a cél az, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, az újak megismerjék a többieket, megszokják a vizet, megszeressék a vízilabdát. A napi két étkezés mellett foci, röplabda, strandolás és sok-sok játék vár a gyerekekre.

A tábort július 6-10. között rendezik, jelentkezni telefonon Cseh Lászlónál (30/884-7128) vagy Korpics Istvánnál (30/850-4299) lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!