Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban


2020-06-17 17:15:45  | cikk: HuHa  | 


Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban főképe
Hétfő óta ismét látogathatók a Gróf Esterházy Kórház betegei - tájékoztatta hírportálunkat dr. Töreki-Vörös Ibolya főigazgató. Mint mondta, a látogatási rend június 15-étől érvényes és kérik, hogy mindenki tartsa be a rendelkezéseit, hiszen számos szabály van érvényben, mellyel a betegeket, a kórházi dolgozókat és a látogatókat is védik.
Ismét látogathatók a kórház betegei

Látogatás céljából csak egészséges személyek léphetnek be az intézménybe és ők is csak a főportán keresztül közelíthetik meg a belső tereket hőmérséklet ellenőrzés és kézfertőtlenítést követően. A látogatóknak az orr- és szájmaszk viselése kötelező. Egy időben egy betegnél csak egy látogató lehet, a látogatás időtartama pedig maximum 15 perc. Fontos szabály, hogy egy kórteremben egyszerre csak két betegnél lehet látogató, a távolságtartás szabályait nekik is be kell tartaniuk.
A látogatási idősávokat is szabályozta az intézmény: a belgyógyászaton minden nap 15 és 17 óra között, a többi osztályon pedig 14 és 17 óra között fogadhatnak látogatókat a betegek.
A kórház honlapján is megtalálhatók az információk

A részletes látogatási rendet a kórház bejáratán elhelyezett tájékoztató tartalmazza, az információk megtalálhatók a z intézmény honlapján is. Dr. Töreki-Vörös Ibolya főigazgató felhívta a figyelmet arra, hogy a látogatási rend az első hét tapasztalatai alapján módosulhat.

Képek:

nincsenek képek





Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!