Kettő nyári tábort kínál a könyvtár


2020-06-10 13:43:24  | cikk: hp  | 


Kettő nyári tábort kínál a könyvtár főképe
A Jókai Mór Városi Könyvtár az idei nyáron is megszervezi táborait. A részletekről Németh Loretta gyerekkönyvtáros beszélt.
Mint mondta, a két nyári táborba a 6-12 éves gyerekeket várják.
-Az Állati kalandpark elnevezésű tábort június 22-26. között szervezzük meg. Az egy hét során kirándulunk majd Rezibe, a Dinó- és kalandparkba, meghallgatjuk Mészáros József denevérkutató előadását és ellátogatunk a Kékfestő Múzeumba. A Hagyományőrzés a könyvtárban című tábor július 13-17. között várja a gyerekeket. A program során kirándulunk az ajkai Nomádia szabadidőparkba, meghallgatjuk a Himfy Bandérium bemutatóját, valamint ellátogatunk a Hagyományok hegyére, ahol egy avar-kori programon veszünk részt. Mindkettő tábor tartalmaz kézműves foglalkozást, csillámtetoválást, süteménykészítést és sok játékot - tudtuk meg a gyermekkönyvtárostól.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!