Jótékonysági futóversenyt rendeznek


2020-06-03 11:32:03  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.fussegymosolyert.hu  | 


Jótékonysági futóversenyt rendeznek főképe
Szeptember 12-én második alkalommal kerül megrendezésre a ”Fuss szívvel egy mosolyért” elnevezésű jótékonysági futóverseny, melyre már várják a jelentkezőket.

2019-ben indult az a kezdeményezés, mellyel a szervezők a Gróf Esterházy Kórház Gyermekosztályát szerették volna segíteni. Törekvéseiket siker koronázta, hiszen tavaly a nevezési díjakból és szponzori felajánlásokból összesen több mint 1 millió forintot gyűjtöttek. A kezdeményezés 2020-ban is folytatódik, hiszen szeptember 12-én Döbröntén ismét várják a rajtvonal mögé az érdeklődőket. A cél idén is nemes, hiszen a verseny ezúttal is jótékony célt szolgál.

A futók több táv közül választhatnak, a gyermekekre a „csemege” táv, nagyjából 2 kilométer vár, a 14 év felettiek és a felnőttek 7+, 14+ valamint a félmaratoni, 21 kilométeres körre vállalkozhatnak, 200-300 méteres szintkülönbséggel. Öt korcsoportban (14-18, 19-29, 30-39, 40-49, 50+) lehet előzetesen és a helyszínen is nevezni, kategóriánként az első három helyezett illetve az abszolút női és férfi bajnok is díjazásban részesül.

A rendezvény fővédnöke dr. Áldozó Tamás, Pápa Város polgármestere.

A szervezők a rendezvény megvalósításához támogatók, segítők, szponzorok segítségét kérik. A versennyel kapcsolatos minden további információ a www.fussegymosolyert.hu oldalon érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!