Ha nyár, akkor focitábor


2020-06-02 11:15:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Ha nyár, akkor focitábor főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club június 15-től három héten keresztül focitábort szervez, melyre az óvodás korúaktól kezdve a 12 évesekig bezárólag várják a jelentkezőket.

Miután a kormány zöld utat adott a nyári táborok megrendezéséhez, a PELC is várja a gyermekeket és aktív kikapcsolódást biztosít számukra. Délelőtt kettő, délután egy futball-specifikus edzés, egyéni képességfejlesztés, teqball, ping-pong, darts, csocsó, játszótér és strandolás vár azokra, akik jelentkeznek a klub minden évben nagy népszerűségnek örvendő táborába.

- A kormányrendeletnek megfelelően maximum 20 fős csoportok lehetnek, a gyerekek biztonsága érdekében táborunkban is csoportbontást fogunk alkalmazni - mondta Horváth Imre táborvezető. - A feladatok során figyelni fogunk arra, hogy amennyire lehet, megtartsuk a megfelelő távolságot. Nemcsak az egyesület igazolt labdarúgóit várjuk, a táborba a jelentkezés nyílt, ám nagyon fogynak a szabad helyek.

A tábor iránt érdeklődni Horváth Imrénél a 06-20/975-2367-es telefonszámon vagy a horvathjimmy@gmail.com e-mail címen lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!