Gépkocsival segítik a máltai munkát


2020-05-06 20:09:21  | cikk: hp  | fotó: Pintér Ádám  | 


Gépkocsival segítik a máltai munkát  főképe
A Vedox cségcsoport nincs jelen Pápán, nevükkel azonban mostantól nap mint nap találkozhatunk városunkban, a társadalmi felelősségvállalás jegyében ugyanis egy Seat Arona gépkocsi felajánlásával támogatják a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálat és csoport tevékenységét. Az autót szerda délelőtt Balatonfüreden vette át Pintér-Papp Eszter intézményvezető Szeibert Attilától. A szerteágazó tevékenységet - többek közt gépjárműtisztítás, szoftverfejlesztés, otthonápolás - végző cégcsoport a koronavírus-járvánnyal összefüggő tevékenységek ellátásában kíván segítséget nyújtani, ezért összesen tíz gépkocsit ajánlottak fel különféle szervezetek, közösségek, intézmények számára. Ezek közül került egy Pápára. Pintér-Papp Eszter elmondta, nagyon örültek a felajánlásnak, nagy megtiszteltetés számukra, hogy a vállalkozás támogatásra méltónak találta tevékenységüket. Az autó a fogyatékkal élőket ellátó intézményük munkáját és csoporttevékenységeiket segíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!