Visszatérítik a Perutz bérletek árát


2020-05-06 15:42:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Visszatérítik a Perutz bérletek árát főképe
A március 14-ei bajnokit követően a Perutz stadion klubházában 53 nap elteltével találkoztak ismét a Perutz FC játékosai, azonban nem edzésre jelentkeztek a labdarúgók, hanem néhány hónapra elköszöntek egymástól.

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége május 4-ei ülésén úgy határozott, hogy az NB II mellett az NB III-ban sem folytatódnak a küzdelmek. A szövetség közleménye úgy fogalmaz „a kiírás elveit követve, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és a kiesőket, valamint a megyei első osztályokból a feljutókat az NB III-ba”. Ez alapján tehát a sárga-kékek számára is véget ért az idény, a pápai csapat legutóbb március 14-én, Sárváron lépett pályára. Lengyel Ferenc csapatának mérlege az ott szerzett döntetlennel nyolc győzelem, hat döntetlen és öt vereség lett, amivel az 5.helyen „intették le” a Perutz alakulatát. A vezetőség, a szakmai stáb valamint a játékosok hét közepén találkoztak a stadionban, ahol Bocskay László elnök, Lengyel Ferenc vezetőedző és Glatz Lajos ügyvezető tájékoztatta a keret tagjait a folytatásról.

- Teljesen logikus döntés született - kommentált a szövetség döntését a pápaiak trénere, Lengyel Ferenc. - Március közepe óta nem is találkoztam a játékosokkal, otthoni edzésterveket küldtem nekik, amiket nagyjából elvégeztek. A szezont összefoglalva úgy gondolom, az elért 5.hely egy tisztességes eredmény, a stáb és a játékosok jól dolgoztak együtt, amit fájlalok, hogy az utánpótlásba befektetett munka megakadt egy picit, 6-8 PELC-es fiatal rendszeresen velünk készült, bízom benne, hogy ők - amint ismét folytathatjuk a munkát - visszatérnek hozzánk.

Bocskay László elnök arról tájékoztatott, hogy a tavaszi szezonra megváltott féléves bérleteket a szurkolók a pápai Tourinform irodában (Márton István u. 10.) visszaválthatják. Azok a drukkerek pedig, akik éves bérletet váltottak, azoknak lehetőségük van azt a következő idény első felére átvinni.

Glatz Lajos ügyvezető érdeklődésünkre elmondta, a bajnokság szüneteltetése alatt a háttérben nem állt meg az élet, hiszen előkészítették a következő kiíráshoz szükséges dokumentumokat.

- Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elbírálta a 2020/2021. évi harmadosztályú licenckérelmünket, melyet a Bizottság sportszervezetünk által benyújtott dokumentumok értékelését követően jóváhagyott. Jövő héttől megkezdjük az egyeztetéseket a játékosokkal annak érdekében, hogy a kialakult helyzetet korrekt, tisztességes és mindkét fél számára elfogadható módon zárjuk le.

Az összejövetelen elhangzott, a vezetőség a tárgyalásokat követően már a következő idényre fókuszál, ahol szeretnének egy ismét ütőképes játékoskeret kialakítani, olyan csapatot, ahol az utánpótlás játékosok még nagyobb szerephez juthatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!