Betörtek és elektronikai cikkeket loptak a tolvajok, a rendőrök elfogták őket


2020-05-05 13:47:32  | cikk:  | 


Betörtek és elektronikai cikkeket loptak a tolvajok, a rendőrök elfogták őket főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai két egyházaskeszői férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. április 23-án, hogy testvére Egyházaskeszőn található lakatlan családi házába ismeretlen tettes betört, és onnan különböző elektronikai cikkeket, illetve berendezési tárgyakat lopott közel százezer forint értékben. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, majd a 49 éves és az 51 éves helyi lakosokat a település belterületén fogták el 2020. május 4-én a kora délutáni órákban. A két férfit ezt követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Elismerték tettüket, továbbá elmondták a rendőröknek azt is, hogy az elmúlt hónapokban több alkalommal követtek el hasonló bűncselekményeket. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök a tettesek házában tartott kutatás során megtalálták az ellopott tárgyak nagy részét, és lefoglalták azokat.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!