Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


2020-05-04 20:10:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem folytatódik az NB III-as bajnokság főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel indul újra a honi futballélet a koronavírus-járvány miatt kényszerszünet után, míg az NB I küzdelmei egy héttel később, május 30-án a 26. forduló küzdelmeivel folytatódnak, zárt kapuk mögött - írja a Nemzeti Sport online. Az NB II-t és az NB III-at is befejezettnek nyilvánították, az MLSZ közleménye alapján az első két helyezett feljut.

A másod-és harmadosztályban nem folytatódnak a küzdelmek. Mint az MLSZ közleménye fogalmaz „a kiírás elveit követve, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és a kiesőket, valamint a megyei első osztályokból a feljutókat az NB III-ba”. Ez alapján a Perutz FC számára is véget ért az idény, a pápai csapat legutóbb március 14-én lépett pályára. Lengyel Ferenc csapata 8 győzelemmel, 6 döntetlennel és 5 vereséggel az 5.helyen zárt.

Annak érdekében, hogy országos szinten ne növekedjen drasztikusan az érintkezések száma, minden további országos és megyei bajnokság, kupa és grassroots torna is lezárásra került. Több mérkőzést nem játszanak a csapatok. A tabellák jelenlegi állapotukban rögzülnek, és nincs hivatalos végeredmény, nincsenek helyezettek, nincs végeredmény alapján feljutó és kieső, a csapatok nem kapnak érmet és oklevelet.


Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!