A rendőrök elfogták a gyógyszertári tolvajt


2020-05-02 17:16:27  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 38 éves karcagi férfival szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A helyszínre érkező rendőrök észlelték, hogy a bejárati ajtót megrongálták, a pénztárt felnyitották, azonban az üzlethelyiségben nem találtak senkit. Ezután átvizsgálták a gyógyszertárból nyíló lakást is, melynek egyik helyiségében tetten érték az elkövetőt. A férfit elfogták, és megtalálták nála a kasszából ellopott több tízezer forint készpénzt, valamint három szatyornyi gyógyszert. A 38 éves karcagi lakost a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!