Az Opel Marsal is segíti az Egyesített Szociális Intézmény munkáját


2020-04-20 12:32:46  | cikk: HuHa  | 


Az Opel Marsal is segíti az Egyesített Szociális Intézmény munkáját főképe
Újabb segítséget kapott az Egyesített Szociális Intézmény, az önkormányzatnak az az intézménye, melynél a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos teendők összpontosulnak: egy személygépkocsit kapott a Család- és Gyermekjóléti Központ, hogy megnövekedett feladataikat hatékonyabban és gyorsabban tudják ellátni. A gépkocsit ma délelőtt vehette át Szalainé Tihanyi Andrea, intézményvezető és Salamon Judit, a központ vezetője.
Salamon Judit (balra) és Szalainé Tihanyi Andrea vette át a járművet 

A gépjármű felajánlása kapcsán dr. Áldozó Tamás polgármester felidézte, az Opel Marsal húsvét előtt kereste meg a személygépkocsi felajánlásával, melyet a város számára kívántak átadni, hogy segítsék a járvány idején a védekezéssel kapcsolatos munkát. Mivel a Városházán erre a járműre nincs szükség, hiszen a koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatos feladatokat az ESZI végzi, így ez a segítség is a szociális intézményhez került.
-Nagyon szépen köszönjük a felajánlást Marton Györgynek és a gazdasági társaságnak, biztos vagyok benne, hogy az intézmény jó célra fogja használni az autót a következő hetekben. Példaértékűnek tartom ezt a felajánlást, ami illeszkedik abba a sorba, amit már megtapasztaltunk az elmúlt hetekben - közölte a sajtó képviselőivel a polgármester.
Dr. Áldozó Tamás polgármester köszönetet mondott a felajánlásért

Salamon Judit arról szólt, nagy segítség ez a Család- és Gyermekjóléti Központnak, hiszen feladatik megnövekedtek a járvány elleni védekezés kapcsán. Eddig két gépkocsival látták el a látókörükben lévő családok látogatását, rendszeres segítségét. Az integrált intézménytől már kaptak egy újabb járművet, hogy az önkéntes karanténban élő időseket eláthassák, bevásárlásaikat, gyógyszerkiváltásaikat és postai ügyintézésüket segítsék, ez az új autó pedig még hatékonyabbá és gyorsabbá teszi számukra a munkavégzést.
-Nagyon örülünk ennek a felajánlásnak, hiszen a három gépkocsival csak nehézkesen tudtuk ellátni a munkánkat. Hálásak vagyunk a segítségért, nagyon megkönnyíti a feladatellátást - fogalmazott.
A jármű nagy segítség lesz az ESZI számára a megnövekedett feladatok ellátásában

Szedlák Jánostól, az Opel műszaki igazgatójától megtudtuk, a felajánlott gépkocsi egy Opel Astra K, egy évnél fiatalabb autó, melyet eddig az Opel központban használtak, a pápai kereskedés onnan kérte le a bemutató járművet, hogy tudják segíteni a várost. Az autót a járvány idején használhatja az ESZI, a kereskedés vállalta a szervizelést, az autó szükség szerinti tisztántartását, így csak a tankolást kell az intézménynek biztosítania a használathoz.
-Szerettük volna mi is segíteni azt az áldozatos munkát, amit látunk itt a városban a járvány idején az önkormányzat részéről. Megkerestük polgármester urat, ő javasolta, hogy az ESZI-nek ajánljuk fel az autót - mondta el érdeklődésünkre a műszaki igazgató.
Az Opel csapata a felajánlott autónál

Az Opel Marsal már korábban is nyújtott segítséget a városnak a járvány elleni védekezésben, akkor a pápai kórháznak adtak át egy ózonos levegőtisztító generátort használatra a kórházi helyiségek fertőtlenítésére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!