Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


2020-04-13 17:35:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: 2060.blog.hu  | 


Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel főképe
Nem mindennapi sporteseményre invitálja az NB III-as labdarúgó bajnokság 10. helyén álló Bicskei TC a szurkolókat, melynek keretében jótékonysági virtuális bajnoki mérkőzést „rendeznek”. Az ellenfél a Perutz FC lesz.

Megkezdődött a jegyárusítás a 2020. május 3-án vasárnap 17.00 órakor kezdődő Bicskei TC-Pápai Perutz FC NB III-as "virtuális" bajnoki mérkőzésre - olvasható a klub Facebook oldalán. A mérkőzés láthatatlansága ellenére nézőcsúcsra számítanak, meg szeretnék mutatni, hogy a futball képes legyőzni a koronavírus járványt, nem utolsó sorban pedig jótékonysági gyűjtésre használják az eseményt.

- A befolyó bevételt teljes egészében az ország második legfertőzöttebb megyéjében található Bicskén a járvány által leginkább sújtott családok megsegítésére használjuk fel élelmiszercsomagok és védőeszközök átadása formájában. A kezdés időpontjában történelmi élő közvetítéssel jelentkezünk a Bicskei TC Facebook oldalán minden nézőnk számára a Kerecsendi Kiss Márton utcai stadionból kulisszatitkokkal és érdekességekkel, valamint a végleges nézőszám és bevételi adatokkal. Minden jegyvásárló külön erre az alkalomra nyomtatott és Vukmir Dragan szakmai igazgató által eredetiben dedikált emlék-belépőjegyet kap postai úton vagy személyes átvétellel.

Mi a teendőd, ha belépőhöz szeretnél jutni?

Elsősorban a kontaktmentes vásárlást javasoljuk, ezért vásárlási szándékod esetén a 800,- Ft/db árat kell átutalnod a BTC 1912 Labdarúgó Kft 50420410- 10000850 számú bankszámlájára, a megjegyzés rovatban a postacímed feltüntetésével. A nevedet itt csak akkor írd meg, ha nem a saját számládról küldted a pénzt. Természetesen a 800,- Ft többszörösével, több jegy megvásárlásával is segítheted a nemes célt, mi tudni fogjuk, hogy annyi jegyet küldjünk, ahányszor 800,- Ft-tal segítettél. Ha nem tudod banki úton megoldani, személyesen a BTC klubházában érintkezésmentes önkiszolgáló pultunkban, naponta 8.00-9.00 óra között, a bicskei Lidl Áruház parkolójában lévő dohányboltban pedig nyitvatartási időben (jelenleg 6.00-15.00 óra között) vásárolhatsz jegyet április 16-tól. Ugyanettől a naptól kezdjük meg a banki úton vásárolt jegyek kipostázását is.

Találkozunk május 3-án a BTC-Pápa virtuális mérkőzésen! Győzzön a futball és döntsünk együtt nézőcsúcsot!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!