Pápán nem lesznek szigorító intézkedések húsvétkor


2020-04-09 21:02:47  | cikk: HuHa  | 


Pápán nem lesznek szigorító intézkedések húsvétkor főképe
Határozatlan időre meghosszabbítja a kormány a koronavírus-járvány miatt két hete elrendelt kijárási korlátozást - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök ma délután. A híradások szerint a miniszterelnök elmondta, hetente mérlegelnek és döntenek majd az esetleges további hosszabbításokról. A kormány arról is határozott, hogy külön jogosítványt ad a polgármestereknek, így ők hétfő 24 óráig, vagyis húsvét idejére hozhatnak további, speciális, szigorító szabályokat a saját településükre vonatkozóan.

Ezzel kapcsolatban kerestük meg dr. Áldozó Tamás polgármestert, aki úgy nyilatkozott, Pápán nem lesznek szigorító intézkedések.

-Speciális, szigorító intézkedések bevezetését nem tartom szükségesnek városunkban, azonban azt fontos hangsúlyozni, hogy a kijárási korlátozás Pápán is érvényben van, tehát csak az hagyhatja el otthonát, akinek feltétlenül szükséges. Arra kérem a pápaiakat, tartsák be a járvány terjedésének megelőzésére hozott szabályokat, kerüljék a csoportosulásokat, tartsanak legalább 2 méter távolságot egymástól, fordítsanak kiemelt figyelmet a higiéniára és leginkább maradjanak otthon - mondta. Hozzátette, a húsvét idén másként telik majd, mint ahogy megszoktuk, kerülni kell a nagy tömeget a bevásárlóközpontoknál és a családi találkozókról is le kell most mondani.

Dr. Áldozó Tamás áldott húsvéti ünnepeket kívánt minden pápai polgárnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!