Húsvéti ajándék százezer forint értékben


2020-04-09 13:24:04  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti ajándék százezer forint értékben főképe
Az ország egyik legnagyobb ingatlan-és hitelközvetítő irodájának pápai munkatársai karácsonykor támogattak néhány nehéz sorsú családot. Húsvét közeledtével, ismét meglepetéssel álltak elő.
Győrffy Tamás, az OTP Ingatlanpont pápai irodavezetője elmondta, a kialakult járványhelyzetben is szerettek volna megajándékozni rászoruló családokat.
-Ötvenezer forinttal támogattunk egy családot és további ötvenezer forinttal a PVÖ ESZI Család-és Gyermekjóléti Szolgálatot, azért, hogy a nehéz sorban lévő családokat tudják segíteni - tudtuk meg az irodavezetőtől, aki hozzátette, minden karácsonykor és húsvétkor szeretnének a jövőben is megajándékozni nehéz sorsú családokat.
-Nekünk nincsen rálátásunk arra, hogy kik azok a családok, akik erre a segítségre igazán érdemesek lennének, ezért Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének Család- és Gyermekjóléti Központjának kértük a segítségét - emelte ki Győrffy Tamás, majd hozzáfűzte, fontos számukra a jótékonykodás, mivel munkájuk során is sok olyan családdal találkoznak, akiknél látják, hogy nehézséget okoz a napi megélhetés.
Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője először is köszönetet mondott az iroda dolgozóinak a nagylelkű ajándékért. Mint hangsúlyozta, a látókörükben mindig vannak olyan családok, akik segítségre szorulnak.
-Ötvenezer forint értékben száraz élelmiszereket vásároltunk. Ebben a kialakult helyzetben az ESZI sokkal több embernek nyújt segítséget nagyobb értékű támogatásban. Sajnos sok embernek vannak megélhetési problémái, így mi kríziscsomagokat készítünk az ötvenezer forint értékből, s juttatjuk el nekik - mondta Salamon Judit.
Petz Judit, a támogatott család tagja köszönetét fejezte ki az ötvenezer forintos adományért. Mint mondta, három gyermekük van, melyből húsvéti meglepetést kapnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!