A járvány elleni védekezésre fordítják a képviselői tiszteletdíjakat - újabb polgármesteri rendelet született


2020-04-01 15:02:18  | cikk: HuHa  | 


A járvány elleni védekezésre fordítják a képviselői tiszteletdíjakat - újabb polgármesteri rendelet született főképe
Újabb polgármesteri rendeletet hirdetett ki nem sokkal ezelőtt dr. Áldozó Tamás. Mint mondta, április 1-jei hatállyal módosította a város önkormányzata képviselő-testületének szervezeti és működési szabályzatáról szóló önkormányzati rendeletet.

-Április 1-jei hatállyal felfüggesztem a képviselő-testület tagjainak és a külső bizottsági tagoknak járó tiszteletdíjak folyósítását a járványveszély elrendelésének idejére - jelentette ki. Az így megtakarított pénzt - ez körülbelül 4 millió forint havonta - a védekezés költségeihez fogják átcsoportosítani.

A városvezető kiemelte, mivel a polgármester és az alpolgármester nem kap képviselői tiszteletdíjat, ezért  ő és Unger Tamás azt vállalta, hogy a képviselői tiszteletdíjjal azonos mértékű támogatást fizetnek minden hónapban az Egyesített Szociális Intézmény mellett működő alapítvány számlájára.

(További részletek a sajtótájékoztatóról hamarosan.)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!