Néhány módosítással, de zavartalanul látja el közszolgáltatási tevékenységét a Közszolg


2020-04-01 07:33:58  | cikk: HuHa  | 


Néhány módosítással, de zavartalanul látja el közszolgáltatási tevékenységét a Közszolg főképe
Több óvintézkedés bevezetése mellett, zavartalanul végzi közszolgáltatási feladatait a Közszolg Nonprofit Kft. - tudtuk meg Mészáros Csaba ügyvezetőtől. Mint mondta, a kialakult járványügyi helyzet nem akadályozza munkavégzésüket, de több elővigyázatossági szabályt vezettek be.
Az ügyfelekkel való kapcsolattartásban átmenetileg szüneteltetik a személyes ügyintézés lehetőségét, az ügyfelek telefonon és e-mailben fordulhatnak az ügyintézőkhöz, de ez nem okoz nehézséget, hiszen eddig is sokan ily módon keresték meg az ügyfélszolgálatot, így ennek már jól kialakult rendje van a cégnél.
Személyes ügyfélfogadás helyett telefonon, e-mailben intézhetik ügyeiket az ügyfelek

-A hulladékudvar a megszokott rendben üzemel, az adminisztrációs feladatokra vezettük be azt a módosítást, hogy az ügyfeleinknek nem kell az irodába belépniük az adategyeztetéshez, azt munkatársaink kintről el tudják végezni - közölte, hozzátéve, mostantól indult a hulladékudvar szombati nyitvatartása a korábbi években már megszokott rend szerint, ezzel a lehetőséggel már az első hétvégén éltek is a pápaiak.
A hulladékudvar a megszokott rendben üzemel

A veszélyhelyzetre tekintettel a márciusban meghirdetett - és az elmúlt években bevezetett rend szerint - áprilisban induló lomhulladék gyűjtési programot egyelőre elhalasztják, hogy mikor indulhat és mi módon pótolják a kieső szolgáltatási időt, arról később döntenek a járványügyi helyzet alakulásának figyelembevételével.
-A házhoz menő lomhulladék gyűjtés kimondottan az a tevékenység, ami az ügyfelekkel való személyes kontaktussal jár, így ezt valamennyiünk védelme érdekében elhalasztottuk. Egyelőre az áprilisi időszakot halasztjuk el, ez az 1-es számú körzetet, a Tókertet érinti - tájékoztatott az ügyvezető.
Rendelkezésre állnak a védőfelszerelések a munkavégzéshez a Közszolgnál

Arról is szólt, mivel a személyes ügyfélfogadás szünetel, így a hulladékgyűjtő edények értékesítése is, ezzel összefüggésben azt a döntést hozták, hogy a korábbiakban meghirdetett, nem szabványos gyűjtőedények cseréjére vonatkozó határidőt egyelőre június 30-áig kitolják.
Mészáros Csaba ügyvezető

Mészáros Csaba elmondta, nálunk mindig kiemelt hangsúlyt fektetnek a higiéniára, a mostani rendkívüli állapotban pedig még inkább odafigyelnek dolgozóik védelmére. Mind az utcán dolgozó kollégák, mind a telephelyen feladatot ellátók eleve többféle védőoltást kapnak a munkavégzés megkezdése előtt, védőmaszkokat, védőkesztyűket biztosítanak számukra és a járműveken mindig rendelkezésre állnak a kézfertőtlenítők. Jelenleg is biztosítottak a védőfelszerelések, az autókon nagyobb mennyiségű kézfertőtlenítő szer áll a dolgozók rendelkezésére és a Közszolg egy jelentős megrendelés beérkezését várja a napokban kesztyűkből, porvédelemre is alkalmas maszkokból és fertőtlenítőkből. Mindezek mellett a dolgozók számára egy munkavédelmi továbbképzést is tartottak, kimondottan a vírusjárvány idején alkalmazandó szabályokról, munkavégzéshez kapcsolódó tudnivalókról.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!