Nincs igazolt beteg Pápán, elmarad a testületi ülés, holnaptól nem kell parkolási díjat fizetni - sajtótájékoztatót tartott a polgármester


2020-03-30 14:37:43  | cikk: HuHa  | 


Nincs igazolt beteg Pápán, elmarad a testületi ülés, holnaptól nem kell parkolási díjat fizetni - sajtótájékoztatót tartott a polgármester főképe
Nem tartják meg a keddre összehívott képviselő-testületi ülést - a múlt héten hozott központi rendelkezés eddig nem volt egyértelmű, ám péntek délután a Belügyminisztérium és a Miniszterelnökség által közösen kiadott tájékoztató egyértelműsítette, hogy  a képviselő-testület veszélyhelyzet idején nem hívható össze, a testület és a bizottságok hatáskörét a polgármester gyakorolja - többek között ezt közölte a sajtó képviselőivel dr. Áldozó Tamás polgármester az imént tartott sajtótájékoztatóján. Arról is szólt, egy polgármesteri rendeletet már ma aláírt, ez arról szólt, hogy holnap (március 31.) reggel 8 órától a fizetős parkolók használatáért nem kell parkolási díjat fizetni.

A városvezető arról is beszélt, jelenleg Pápán nincs koronavírussal igazoltan fertőzött beteg, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene betartani mindazokat a szabályokat, melyek a vírusfertőzés terjedésének megakadályozására hoztak. Leginkább azt, hogy maradjanak otthon az emberek!

(További részletek hamarosan.)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!