Pápai KC – Komarno 84-95


2009-09-16 20:33:41  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Pápai KC – Komarno 84-95 főképe
A Pápai KC 2009/2010-es bajnoki szezonra való felkészülése a célegyenesbe érkezett. Múlt vasárnap nagyszerű játékkal sikerült megnyerniük a Motax Kupát Nagykanizsa, Sopron és a Falco II előtt, szerdán 17 órától pedig az igen erős játékerőt képviselő Komarnoval csaptak össze Horváth Rolandék. A mérkőzésen nagyon jól kezdett a hazai gárda és 50-51-es félidő után csak az utolsó negyedben dőlt el a barátságos meccs, a vendégek 84-95-ös győzelmet arattak. A vereség ellenére Vajda József nagyon büszke lehet tanítványaira.

- Három negyeden keresztül úgy voltunk partiban velük, hogy az egyik centerünk hiányzott valamint Kollár Balázs, a legjobb bedobónk továbbra is sérült. A korábbi tornákon is megleptek a srácok jó játékukkal, ma sem volt ez másképp, ha így folytatjuk, nagyon jó eredményekre lehetünk képesek. Ez a Komarno múlt héten a Falco-t hazai pályán le tudta győzni és az Albacompal is színvonalas, szoros meccset játszott. Elégedett vagyok a fiúkkal tényleg maximálisan odateszik magukat, a csapatszellem is példaértékű, ez tényleg egy CSAPAT, csupa nagy betűvel.

A kosarasok szeptember 20-án idegenben, a Budafok ellen kezdik meg a bajnoki pontvadászatot.

- Úgy készültünk, hogy nem bújtunk el, kőkemény ellenfelekkel játszottunk. Még nem vagyunk készen, de jó úton haladunk, ezeket szem előtt tartva győzni megyünk hozzájuk. Ha így folytatjuk, akkor képesek leszünk megismételni a tavalyi 11.helyezésünket, sőt akár még két-három helyet előrébb is léphetünk. Bízom benne, hogy egy olyan mag alakul ki, amivel hosszú távon lehet számolni, hisz’ ha megnézzük 22 év az átlagéletkor.

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!